Peace & Låve (Yoga-workshop)
Dec
8
12:00 PM12:00

Peace & Låve (Yoga-workshop)

Ønsker du tid til å ta inn julero og tanker rundt takknemlighet i førjulstida?

Lena Kralicek i House Of Mindful Movement kommer til Kroglia kulturgård 2. søndag i advent, og sammen skal vi gi deg ro og takknemlighet i unike, koselige omgivelser i den fine førjulstida.

Arrangementet varer fra kl. 12-16.

Peace & Låve Yogaworkshop inneholder:
- Takknemlighetsforedrag v/ Lena (1 time)
- Yin Yoga (1,5 t)
- Deilig kortreist lunsj

Yin Yoga er en avspennende og rolig yogaform som gir en økt flyt av energi i kroppen. Treningen fokuserer på å stimulere dype vev i kroppen ved at yogastillingene holdes over lengre tid, ca. 3-5 minutter.

Takknemlighetsforedraget går inn på hva, hvordan og hvorfor:
🌱 skrive takknemlighetsdagbok.
🌱 sette intensjoner.
🌱 si affirmasjoner.
Lena har selv utrolig stor glede av at dette er en del av sin hverdag og veldig takknemlig for å kunne dele sine erfaringer.

Kroglia kulturgård serverer kortreist mat, laget med kjærlighet til tradisjoner, gode råvarer og gjestene som skal spise den.

Møt opp i myke treningsklær, ha gjerne med tykke sokker og type ullgenser/jakke. Om du ønsker kan du ta med egen matte.

Påmelding:
https://www.deltager.no/peace_and_lave_-_yoga_workshop#init

Varmt velkommen!
Eldbjørg og Lena

View Event →

Skrekk og ku vol. 3
Nov
9
to Nov 10

Skrekk og ku vol. 3

Nakkehår og gåshud kan ikke hvile for lenge. Nå skal vi reise hår, nuppe hud og få fart på puls og hjerteklapp i Grønfjelldalens dype skoger. Og smaksløkene skal også aktiveres med et dødsgodt måltid. For Skrekk & ku er skrekkelig på beste vis, mø og bø spiller sjelden så bra på lag som denne filmklubbtradisjonen. Dato for udåden i dalen er denne gang 9. november og Kroglia kulturgård inntar status som høyfjellshotellet Overlook hotel.

Billetter: http://kroglia.ticketco.no

Dermed er et herlig helvete i gang: Gamle og nye filmklubbvenner skal skremmes til gangs for tredje gang på låven til den langt fra uhyggelige Eldbjørg Fagerjord. Dette er årets mest særegne skrekkopplevelse på Helgeland. Som før så er det begrenset med plass. Vi kan ikke ta på oss å skremme vett og forstand ut av flere enn 50 stykker. Gjør deg klar til og sperres inne på Kroglia Overlook hotell denne novemberkvelden!

Prisen inkluderer buss fra Mo i Rana til Kroglia (og tilbake igjen), filmvisning, semestermedlemsskap i filmklubben, treretters middag, hygge og uhygge. Vi leverer som alltid ut puter til sarte sjeler.

Maten er nifst bra og kortskremt. Servicen og stemninga på Kroglia så god at man blir mørkredd av mindre porsjoner.

MENY
Forrett: Kortskremt mat på alle fat
Hovedrett: Kjøtt i mørke med kortskremt tedes og blodrød tyt
Dessert: DØDSrabarBRA suppe med heimelaga
iskrem...

Denne gang rydder vi plass på låvens store lerret til skrekk-klassikeren over alle skrekk-klassikere: The Shining. Ofte hyllet som den beste i sin genre. Blant annet kåret Dagbladets lesere filmen til tidenes beste skrekkfilm: Reisen fra jovial familiefar til klin gal psycho-killer, er en fryd! Var konklusjonen.
Vi er enig og i tillegg er den formmessig en genistrek med visuell finesse og brutalitet. Rett og slett en uovertruffen filmopplevelse som bør gjentas med jevne mellomrom.

Regi er ved Stanley Kubrick og Jack Torrence spilles mesterlig av Jack Nicholson. Shelley Duvall og Danny Lloyd gjør også imponerende tolkninger som Jacks kone og sønn. Duvall mistet håret under innspillingen av stress, for Kubrick var ingen lek av en regissør.

Tittel: The Shining
Regissør: Stanley Kubrick
Lengde: 2 timer og 29 minutter
Land: Amerikansk/britisk
År: 1980
Aldersgrense: 18

BUSS:
Det vil gå buss mellom Mo i Rana og Kroglia. Melkeruta starter fra Kulturhuset Mo i sentrum kl. 18:00, og returnerer til samme sted kl. 01:00.
....................................

Billetter: http://kroglia.ticketco.no

Medlemskap i Rana filmklubb gir tilgang på alle våre filmvisninger høsten 2019. Og medlemskap for semesteret inngår altså i prisen når du kjøper billett til Skrekk & ku. Tilbudet er med andre ord bedre enn en god grøss.

Servitørene pleier å være satans så skvettfremkallende disse kveldene når vi ankommer. Hvem vet hva vi kan grue oss til denne gang.

En av filmklubbens styremedlemmer står for innledningen til filmen.

Våre støttespillere er:
Helgeland Sparebank og Rana kommune - og akkurat denne kvelden også draugen på dass.

View Event →
Konsert med Violet Road + ekstrakonsert
Nov
2
5:00 PM17:00

Konsert med Violet Road + ekstrakonsert

I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». Aldri før har disse blitt fremført akustisk for et publikum. Før nå.

Høsten 2019 drar Violet Road ut på tur med kassegitarer, dunkel belysning og de gode historiene. Nå skal de ut å treffe publikum i noen av landets mest unike og sjelfulle saler for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt.

Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå i andre enden av skalaen.

«Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre», forteller Halvard Rundberg i bandet.

I vår slapp de låtene «Backseat Babies» og «Lovers & Liars». Dette for å varme opp til slippet av den selvproduserte EPen «Lovers & Liars» som kom 2. august.

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Dette blir intet unntak.

Dørene åpnes kl 19/ ekstrakonsert kl 16. Konsertstart kl 21/ ekstrakonsert kl 17.

Det blir mulig å få seg ureist/kortreist mat og passende drikke til under arrangementet.

Konsertene er utsolgt.

Varmt velkommen til en spekatKUlær opplevelse!

View Event →
Konsert med Trine Rein
Sep
7
to Sep 8

Konsert med Trine Rein

I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen

«Hver Gang Vi Møtes» i år.


Trine har i høst vært i studio og vil slippe flere nyskrevne låter i løpet av året, som presenteres på konsertene sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren.

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/tett_paa_trine_rein_kroglia_kulturgaard


Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med.


Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum.

Med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein.

Hun står med begge bena godt plantet i bakken, og gir publikum nærmest en følelse av å treffe en gammel venn under konserten sin.


Dette er en konsert man blir i godt humør av samtidig som at man får en fantastisk variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist.


På scenen:

Trine Rein akustisk: Med Sjur Husom Vonen, gitar og tangenter


Tilbakeblikk: Gjennombrudd med megahiten Just missed the train, oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Internasjonal karriere fra 1994, solgt over 1 million album på verdensbasis, utgitt 6 studioalbum, 2 live album og et best-of album, aktuell med singelen Where do we go, en duett med Ole Børud, og Live & Forgive.

Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. Retur ved midnatt. 

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/tett_paa_trine_rein_kroglia_kulturgaard

Program:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

19.45 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Hjertelig velkommen til en kul festaften!


View Event →
"Den lille stemmen" med Trine Lise Olsen
Jun
28
7:00 PM19:00

"Den lille stemmen" med Trine Lise Olsen

Trine Lise Olsen kommer til Kroglia kulturgård med sitt nye show "Den lille stemmen" (regi Anne Kath Hærland).

Trine Lise tar oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.

Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemlighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! Trine Lise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før.

Hun begynte å gjøre stand up i 2010 og sjarmerer folk med sin selvironiske stil.
Hun balanserer fint på kanten og tar deg over et par ganger med glimt i øyet.

Trine Lise møter verden med en bunnløs ærlighet. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varmt.

En god latter forlenger livene våre, og vi gleder oss stort til å slå både låve- og latterdørene på vidt gap i fjøset 28. juni.

Dørene åpnes kl 19, forestillinga starter kl 21. Det blir servering av mat og passende drikke til. Vi har alle rettigheter.

Det er sitteplasser på dette showet.

Billetter finner du her!

Varmt velkommen!

View Event →
HØY-kulturell helaften//Stein Torleif Bjella Band
Jun
20
8:00 PM20:00

HØY-kulturell helaften//Stein Torleif Bjella Band

Nær Bjella-opplevelse!

«Norges beste band!», utbasunerte Dagsavisen etter Bjellas maktdemonstrasjon på Øya i fjor. Som liveartist har han plassert seg på øverste hylle, med et band bestående av landets beste instrumentalister.

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier, historier med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands.


Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i  2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu»  Spellemannprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

«Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. For dette albumet mottok han Edvardprisen.

I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Samme år ble teaterstykke «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret.

I 2018 kom langspillalbumet «Jordsjukantologien nr. 1 musikken», i sjangeren spokenwords.

Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg. Bjella med band spilte i fjøsen i Kroglia i november 2016, og ga veldig mange sitt livs konsertopplevelse! Like saftig samspilt, nært og nydelig blir det på låven i juni. 


Vi har hatt en fin tradisjon for utsolgte konserter i Kroglia, og et stalltips denne gangen er å skaffe seg billetter så fort som mulig, for dette er en mulighet til å få med seg en helt spesiell og nær konsert med en av landets fineste artister.

Dørene åpnes kl 20, konsertstart kl 21. Det er ståplasser på denne konserten.


HØY-kulturell helaften

I tillegg til ænest konsertbilletter, er det også mulighet å bestille skyss oppover - og ikke minst ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

- Skyss tur/retur, buss med avgang fra Fjordsenteret, Mo i Rana

- Kommer

- 2-retters ureist/kortreist meny

- Konsert

PROGRAM:

18.00: Melkeruta går fra Fjordsenteret, Mo i Rana

19.00: Velkomst med kommer

19.30: Mat!

21.00: Konsertstart

23.30: Buss tilbake til byen. På gjensyn!


Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Billetter finner du her!

Vi gleder oss stort til å ønske Bjella, bandet og hans publikum velkommen til gårds i juni! Velkommen til en LÅVELY opplevelse!

View Event →
Konsert med Marte Wulff
May
29
6:30 PM18:30

Konsert med Marte Wulff

Marte Wulff er en erfaren og anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren. Hun platedebuterte i 2006 og har så langt fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg, senest i 2016, i kategorien for viser. Hennes låter har hatt høy radiorotasjon og blitt mye brukt i ulike film og TV-serier karrieren gjennom. Sanger som Accident, Racing (m. Erik Faber) Finne deg igjen og Si det sånn, samt julesangene Vi feirer jul og Vandrer på en sky (m. Charlotte Qvale) byr på kjente toner for mange. Høsten 2018 utga hun singelen Verden er stor, som tar opp menneskers kompliserte forhold til miljø- og klimaproblematikken, og tok med dette steget inn i samfunnsdebatten. Wulff ønsker å bruke sin kunstneriske stemme til å fronte denne viktige saken og bidra til økt bevissthet. Musikkvideoen til låta ble nylig tatt ut til kortfilmfestivalen i Grimstad: https://youtu.be/E1DVTgCof5k 

Wulff spiller piano og gitar og har en sterk formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen. Hun er kjent for sine direkte, hverdagspoetiske og ofte selvutleverende, norske tekster, og hennes liveopptredener berører mange. På denne turnéen har hun med seg seg sin duo-partner Einar Stenseng på diverse instrumenter, og gleder seg til å fremføre både gammelt og nytt materiale. 


Konserten på Kroglia kulturgård er del av en såkalt "grønn turne", der tog og miljøvennlige transportmidler benyttes såvidt mulig. 

Onsdag 29. mai kommer Marte Wulff til Kroglia kulturgård. Dørene åpnes kl 18.30, konserten starter kl 20. Det blir nært og nydelig i fjøset, og det blir muligheter å få kjøpt seg kortreist deilig mat og passende drikke til. Vi har alle rettigheter. 

Det er sitteplasser på denne konserten.

Billetter finner du her!

Varmt velkommen!

View Event →
Fjøsjazz med Duetrost
May
23
7:00 PM19:00

Fjøsjazz med Duetrost

Håkon Aase, Fredrik Karwowski og Knærten Simonsen studerte jazz og improvisasjon sammen på Norges Musikkhøyskole. Trioen har eksistert siden første skoledag, og besitter rundt 70 låter, hvorav 12 har blitt be på debutalbumet. Musikerne har etablert seg på den norske jazzscenen, og spiller verden rundt med musikere som Mathias Eick, Thomas Strønen, Moddi, Ole Morten Vågan, Jarle Vespestad, for å nevne noen. 


Duetrost har et friskt samspill med en enkel idé; skildre dyr igjennom musikk. Med fiolin, gitar og trommer har trioen laget et unikt musikalsk uttrykk som varierer like mye som dyrene selv. Fiolin og akustisk gitar i jazzsammenheng er en tungt etablert besetning, med Reinhardt og Grappelli som pionerer. Likevel låter Duetrost lite som et stringswingband, både på grunn av trommesoundet og låtmaterialet, men også måten de spiller på. Trioen beveger seg i grensen mellom norsk og afrikansk folkemusikk, vestlig kunstmusikk og den skandinaviske improvisasjonsscenen.

Torsdag 23. mai kommer Duetrost til Kroglia kulturgård. Dørene åpnes kl 19, konserten starter kl 21. Det blir nært og nydelig i fjøset, og det blir muligheter å få kjøpt seg kortreist deilig mat og passende drikke til. Vi har alle rettigheter. 

Det er sitteplasser på denne konserten.

Billetter finner du her!

Varmt velkommen!

View Event →
Konsert med Nora Konstanse
May
10
6:30 PM18:30

Konsert med Nora Konstanse

På tampen av 2018 slapp Nora Konstanse sitt debutalbum «Words Left To Say» - bestående av ti spor som alle har sin definerte egenart, med klare assosiasjoner til Feist, Ane Brun og Joni Mitchell. 

Singer/songwriteren fra Sandnessjøen sier selv at sangene i all sin enkelhet er det aller viktigste, og om de kan stå alene, helt for seg selv, er hun fornøyd.

Helt alene får nok ikke musikken stå, for Nora Konstanse har allerede spilt på Slottsfjells P3-scene, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Sommerfesten på Giske for å nevne noen. 

Fredag 10. mai kommer Nora konstanse og gitarist Eirik Hansen til Kroglia kulturgård. Dørene åpnes kl 18.30, konserten starter kl 20. Det blir nært og nydelig i fjøset, og det blir muligheter å få kjøpt seg kortreist deilig mat og passende drikke til. Vi har alle rettigheter. 

Det er sitteplasser på denne konserten. 

Billetter finner du her!

Varmt velkommen!

View Event →
Konsert med Silya & The Sailors Triotokt 2019
Mar
29
7:00 PM19:00

Konsert med Silya & The Sailors Triotokt 2019

Silya er en sterk scenepersonlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.


I vinter kaster Silya loss og legger ut på tokt med to av sine Sailors: Truls Hval på gitar, og Sigurd Evensen på trombone. 29. mars ankrer de opp på Kroglia kulturgård. Det blir intim setting i fjøset, låter i litt ny musikalsk bekledning, men fortsatt dynamisk krutt.

Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre sterke musikalske øyeblikk!


Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei.


Konsertstart kl 21. Retur ved midnatt.


Program:


19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)


19.00: Dørene åpnes


20.00 Vel framme i Kroglia.


21.00: Konsertstart


00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!


Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten.


Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Konsert med Silya & The Sailors Trio Tokt
Mar
28
7:00 PM19:00

Konsert med Silya & The Sailors Trio Tokt

Silya er en sterk scenepersonlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.


I vinter kaster Silya loss og legger ut på tokt med to av sine Sailors: Truls Hval på gitar, og Sigurd Evensen på trombone. 28. mars ankrer de opp på Kroglia kulturgård. Det blir intim setting i fjøset, låter i litt ny musikalsk bekledning, men fortsatt dynamisk krutt.

Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre sterke musikalske øyeblikk!


Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei.


Konsertstart kl 21. Retur ved midnatt.


Program:


19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)


19.00: Dørene åpnes


20.00 Vel framme i Kroglia.


21.00: Konsertstart


23.30: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!


Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten.


Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Konsert med Sol Heilo
Mar
14
6:30 PM18:30

Konsert med Sol Heilo

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecovere og spiller utallige instrumenter.

I vinter er hun aktuell med programserien «Hver gang vi møtes» på TV2.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground» og nå kan vi endelig begynne å se frem til at de spiller for oss når hun legger ut på intimkonsert-turné på noen få håndplukkede steder i Norge.

Konsertstart kl 20. Dørene åpnes kl 18.30.

Billetter i salg nå: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/konsert_med_sol_heilo__kroglia_kulturgaard

View Event →
Konsert med Adam Douglas
Jan
25
7:00 PM19:00

Konsert med Adam Douglas

På Kroglia kulturgård får du oppleve Adam Douglas på nært hold i fjøset. Det blir nært og nydelig i et helt unikt konsertlokale.

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Adam Douglas er 36-åringen den "ukjente" vinneren av Stjernekamp i fjor. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "endel". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet.Det er en vanskelig øvelse å plassere folk som Adam Douglas i en sjanger, og det er enda verre å be ham gjøre det selv. Han henter inspirasjon fra pop, soul, blues og country, ispedd masse vokal, gitar, kor og helst med egen blåserekke. Det var på en kjøretur med mor og far han oppdaget soul-musikken første gang.- Aretha Franklins "Respect" kom på radioen, og jeg hadde aldri hørt noe liknende før. Jeg forelsket meg helt i denne musikken. Fordi soul musikk eller soulful musikk, skal formidle følelser gjennom teksten, det er en helt annen måte å synge på. Man skal levere det som ligger inn i seg. Det føles veldig naturlig for meg, det er slik jeg opplever musikk, sier DouglasHan er oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake.

Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. 

Program:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

19.45 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Konsert med Adam Douglas
Jan
24
7:00 PM19:00

Konsert med Adam Douglas

På Kroglia kulturgård får du oppleve Adam Douglas på nært hold i fjøset. Det blir nært og nydelig i et helt unikt konsertlokale.

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Adam Douglas er 36-åringen den "ukjente" vinneren av Stjernekamp i fjor. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "endel". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet.Det er en vanskelig øvelse å plassere folk som Adam Douglas i en sjanger, og det er enda verre å be ham gjøre det selv. Han henter inspirasjon fra pop, soul, blues og country, ispedd masse vokal, gitar, kor og helst med egen blåserekke. Det var på en kjøretur med mor og far han oppdaget soul-musikken første gang.- Aretha Franklins "Respect" kom på radioen, og jeg hadde aldri hørt noe liknende før. Jeg forelsket meg helt i denne musikken. Fordi soul musikk eller soulful musikk, skal formidle følelser gjennom teksten, det er en helt annen måte å synge på. Man skal levere det som ligger inn i seg. Det føles veldig naturlig for meg, det er slik jeg opplever musikk, sier DouglasHan er oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake.

Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. 

Program:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

19.45 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

23.30 (torsdag)/00.00 (fredag): Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Konsert med Marthe Valle
Dec
6
7:00 PM19:00

Konsert med Marthe Valle

Marthe Valle er en nordnorsk artist som er aktuell med sin sjette plateutgivelse RO/URO.

Hun er kjent for sitt nære og varme uttrykk med musikk som er både personlig og engasjert, og forteller historier som berører med både humor og alvor. 

Vi åpner dørene kl 19, konserten begynner kl 20. 

Marthe gleder seg stort til å endelig komme til Kroglia kulturgård! Velkommen til ei god stund stund i unike konsertlokaler, som hjelper deg til å senke skuldrene såpass at de holder seg der i ei ellers travel adventstid. 

Billetter finner du på http://kroglia.ticketco.no

View Event →
Konsert med Trygve Skaug
Sep
20
7:00 PM19:00

Konsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug er poet, låtskriver, vokalist og en stor formidler. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sanger har ligget tilsammen over 160 uker på NRK P1s A-, B-, og C-lister. Som forfatter har han gitt ut tre diktsamlinger, og er en av landets mestselgende lyrikerne. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier. Som de fleste artister så elsker Trygve sitt sitt publikum. Men der andre har fanklubber har Trygve #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/trygve_skaug__kroglia_kulturgaard

Torsdag 20. september kommer han til Kroglia kulturgård for å spille på vår KlUbbscene. Det kommer til å bli en magisk opplevelse - tett på denne store formidleren i fjøset. 

Det blir salg av ureist og kortreist mat, god kaffe og godt drikke. Dørene åpnes kl 19.00. Konserten begynner kl 21.

Vi tilbyr også muligheten til å ta buss til og fra byen. Melkeruta, som kjøres av Helgeland Turbuss, går fra Fjordsenteret kl 18.30, med retur fra Kroglia kl 23.00.

Billetter: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/trygve_skaug__kroglia_kulturgaard

Hjertelig velkommen!

View Event →
Skrekk og ku
Sep
1
to Sep 2

Skrekk og ku

I september skal Rana filmklubb og Kroglia kulturgård skremme vettet av gjestene. Vi inviterer til skrekkfilm-aften på Kroglia Kulturgård. 

 

Dette er en kveld som skal få nakkehårene til å reise seg på alle som er modige nok til å ta turen fra byen til de dype skoger i Grønfjelldal 1. september. Du har da muligheten til å være med på "Skrekk og ku" på Kroglia kulturgård, en lørdag alle kyrne i dalen bare sier Bøøø. 

Ny Skrekk og ku har vært etterspurt i månedsvis og nå er det snart endelig klart for ny runde med gåsehud på låven. ”It Follows” er et glimrende valg. Gjestene forrige runde ba om mer hyl og skvett. Nå får de det.

Se traileren til It Follows: https://www.youtube.com/watch?v=HkZYbOH0ujw

 

Kroglia Kulturgård sørger for 3-retters middag.

 

Transport: Det vil gå buss mellom Mo i Rana og Kroglia. Melkeruta starter fra Fjordsentert på Mo kl 18, og returnerer dit kl 01. 

 

3-retters middag, filmvisning og transport tur retur Mo i Rana koster 999 kroner + billettavgift per person. Dette inkluderer også semesteravgift til Rana Filmklubb.

Billetter: http://kroglia.ticketco.no

 

Vi kan love hylende bra horror-film, kort-skremt mat og skummel setting. Skrekkfilm i en låve i en skog i september…

View Event →
SøndagskaFE (+ konsert og kunstutstilling)
Aug
12
2:00 PM14:00

SøndagskaFE (+ konsert og kunstutstilling)

Vi ordner søndagsmiddagen for deg! Søndag 12. august er det klart for GårdskaFE i Kroglia, med god ureist og kortreist mat og hyggelig vertskap i en utradisjonell fjøs med låve. Mange har spurt om våre åpningstider i sommer, og har du planer om en tur oppover er dette dagen - dette er eneste åpne arrangement i sommer.

For-tavle (meny, altså):
- Heimelaga lapskaus og hjemmebakt flatbrød med godt smør.
- Pølse med hjemmebakt brød.
- Diverse kaker og ferske kanelsnurrer. 
- Kjelkaffe, bålkaffe og iskaffe. All kaffe vi serverer er fra Munin CoffeeRoasters.
- Rabarbrasaft
Med mer. 

Kl. 18 er det klart for konsert med KontraKristianBand på låven! Billetter selges i døra.

Lenger opp i dalen har Heidi Stuvland kunstutstilling i hønsehuset sitt mellom kl 13 og 17. Anbefales! Mer info finner du her:
https://www.facebook.com/events/942708905910700/

Vi har og en liten gårdsbutikk der vi selger KUnst og MØrch.

Vi tar kort.

Hjertelig velkommen!

View Event →
Konsert med Odd Nordstoga
Jun
21
7:30 PM19:30

Konsert med Odd Nordstoga

En Nær Nordstoga-opplevelse!

En mann vi alle har et forhold til inntar låven på Kroglia kulturgård torsdag 21. juni. Det blir nydelig og nært når Odd Nordstoga kommer til gårds.

Konsertstart kl 21! Billettbestilling her: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/odd_nordstoga__kroglia_kulturgaard
Fått med deg muligheten til å bestille HØY-kulturell helaften? Les videre!

Nordstoga er aktuell med nytt album, ”Kløyvd”, som kom ut i februar. Dette albumet viser to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene sida er akustisk, fortellende og lener seg mot vise- og countrysjangeren. Den andre er mer høgmælt, elektrisk og med følelsene springende rett ut fra musikken.

Noe av musikken har du nok hørt en del allerede, siden noen spor ble lagt ut på strømmetjenestene i 2017 – og for eksempel er låten ”Fri” allerede blitt en radiohit. Det kommer også til å bli en utsøkt bukett låter fra den etter hvert ganske omfattende back-katalogen fra scenen i Kroglia.

I 2004 slo Nordstoga stort igjennom med plata Luring, som ved hjelp av slageren «Kveldsong for deg og meg» solgte hele 160 000 eksemplarer. Etter dette kom plata Heim te mor med låter som «Dagane» og «Frøken Franzen» omtrent på samme tid som serien Jul i Svingen gikk på NRK. Der hadde Nordstoga musikken sammen med John Vinge. Han har også en stor kommersiell suksess med juleplata ”Strålande jul” med Sissel Kyrkjebø, og har turnert land og trand rundt sammen med Ingebjørg Bratland. ”Vaffelhjarte” husker de fleste, sangene «Bestevenn» og «Ein farfar i livet» herfra står vel i dag som noe av det som har satt dypest spor fra Nordstogas hånd. I 2015 fikk Nordstoga spelemannspris for beste tekster det året, og i år kom nytt album igjen.

Vi har hatt en fin tradisjon for utsolgte konserter i Kroglia, og et stalltips denne gangen er å skaffe seg billetter så fort som mulig, for dette er en mulighet til å få med seg en helt spesiell og nær konsert med en av landets fineste artister.HØY-kulturell helaften

I tillegg til ænest konsertbilletter, er det også mulighet å bestille skyss oppover - og ikke minst ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

- Skyss tur/retur, buss med avgang fra Fjordsenteret, Mo i Rana

- Kommer

- 2-retters ureist/kortreist meny

- Konsert

PROGRAM:

18.00: Melkeruta går fra Fjordsenteret, Mo i Rana

19.00: Velkomst med kommer

19.30: Mat!

21.00: Konsertstart

23.30: Buss tilbake til byen. På gjensyn!

Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Billettbestilling: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/odd_nordstoga__kroglia_kulturgaard

Vi gleder oss stort til å ønske Nordstoga og hans publikum velkommen til gårds i juni! Velkommen til en LÅVELY opplevelse!

View Event →
FjøsJazz med Sigurd Hole trio
Apr
27
7:30 PM19:30

FjøsJazz med Sigurd Hole trio

En konsert med Sigurd Hole trio blir beskrevet av publikum som en magisk, utenomjordisk og hjertevarmende konsertopplevelse. Musikken er både vakker og groovy, med hint av blant annet norske blåtoner og arabiske rytmer. 

Fredag 27. april jazzer trioen Kroglia kulturgård. Konserten er et samarbeid med 4/4 - Forum for takt og tone. 

Dørene åpnes kl 19.30, konserten starter kl 21. Salg av ureist og kortreist mat og godt drikke før, under og etter konserten. 

Billetter finner du her: https://www.ticketmaster.no/event/sigurd-hole-trio-billetter/565317

Med seg har Sigurd Hole erfarne Jarle Vespestad på trommer og det unge stortalentet Håkon Aase på fiolin. Sammen søker trioen skape et åpent musikalsk uttrykk med en tydelig gjenklang av treverk, hvor florlette penselstrøk og sakrale stemninger møter finurlige, slentrende og dansbare rytmer. Improvisasjon har en sentral plass i musikken både som individuell og kollektiv kraft. Sterke lyriske melodier med klanglige referanser til både nordiske og mer fjerntliggende farvann danner grunnlaget for trioens tett sammenvevde samspill i det som har blitt beskrevet av publikum som en magisk, utenomjordisk og hjertevarmende konsertopplevelse.

Sigurd Hole, fra Rendalen, er kjent fra sitt arbeid som bassist, komponist og arranger med musikere og ensembler som Karl Seglem, Helge Lien, Eli Storbekken, Jon Eberson Group, Eple Trio og Kringkastingsorkesteret. Han har de siste årene også vært fast medlem av Tord Gustavsens ensembler. Som kontrabassist representerer Sigurd et særegent uttrykk hvor tydelige influenser fra blant annet norsk folkemusikk farger spillestil og tonespråk. Han har et 30-talls plateutgivelser bak seg, og kan vise til omfattende konsertvirksomhet både nasjonalt og internasjonalt i land som Japan, India, Australia, Tyrkia, Tyskland, England, Frankrike, Brazil og Azorene. Sigurd har vært nominert til Spellemannpris to ganger, sist i 2016 for sitt samarbeid med folkesanger Eli Storbekken på plata "Fabel". I 2018 debuterer han med to utgivelser i eget navn - i tillegg til trioalbumet kom plata "Elvesang" med musikk for solo kontrabass ut i januar.

Håkon Aase, født og oppvolst i Seljord, fullførte sin bachelor i jazz og improvisasjon ved Norges Musikkhøgskole våren 2016. Han turnerer jevnlig med band som Mathias Eick kvintett og Thomas Strønens "Time is A Blind Guide", og spiller med musikere som Helge Lien, Mats Eilertsen og Trygve Seim. Med et særegent jazzuttrykk henter han tydelig inspirasjon fra India og vest-afrikansk musikk, men tendenserer også mot slåttespel fra både Bach og Telemark. Håkon er aktiv som komponist i blant annet Duetrost og Yügen og har medvirket på et 10-talls plateinnspillinger, deriblant "Yügen" (Jazzland Recordings) og "Time is a blind guide" (ECM). 

Jarle Vespestad, fra Jessheim, har vært en av Skandinavias mest ettertraktede trommeslagere i en årrekke. Han har medvirket på mer enn 50 plateinnspillinger, og er kjent fra band som Tord Gustavsen trio / quartet, Farmers Market, Supersilent, Silje Nergård band, trio med Petter Wettre og ulike konstellasjoner med Bugge Wesseltoft. Jarle er svært allsidig, og er kjent for sin eminente tekniske beherskelse av instrumentet i komplekse rytmiske landskap med Farmers Market - samtidig som han representerer en særdeles dynamisk og minimalistisk tilnærming til trommespillet i Tord Gustavsens ensembler. 

Hjemmeside: http://www.sigurdhole.no/
Video: 1. vimeo.com/233467262 
2. vimeo.com/233463770 


Foto: Ingvil Skeie Ljones

View Event →
Konsert med Silya & The Sailors «TrioTokt»
Jan
26
8:00 PM20:00

Konsert med Silya & The Sailors «TrioTokt»

Silya er en sterk scenepersonlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.

I vinter kaster Silya loss og legger ut på tokt med to av sine Sailors: Truls Hval på gitar, og Sigurd Evensen på trombone. 25. og 26. januar (utsolgt) ankrer de opp på Kroglia kulturgård. Det blir intim setting i fjøset, låter i litt ny musikalsk bekledning, men fortsatt dynamisk krutt.
Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre sterke musikalske øyeblikk!

Kjøp billetter her: http://kroglia.ticketco.no/

Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. Retur ved midnatt. 

Program fredag 26. januar:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

20.00 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Kjøp billetter her: http://kroglia.ticketco.no/

Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Konsert med Silya & The Sailors «TrioTokt»
Jan
25
8:00 PM20:00

Konsert med Silya & The Sailors «TrioTokt»

Silya er en sterk scenepersonlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.

I vinter kaster Silya loss og legger ut på tokt med to av sine Sailors: Truls Hval på gitar, og Sigurd Evensen på trombone. 25. og 26. januar (utsolgt) ankrer de opp på Kroglia kulturgård. Det blir intim setting i fjøset, låter i litt ny musikalsk bekledning, men fortsatt dynamisk krutt.
Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre sterke musikalske øyeblikk!

Kjøp billetter her: http://kroglia.ticketco.no/

Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. Retur kl 23. 

Program torsdag 25. januar:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

20.00 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

23.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Kjøp billetter her: http://kroglia.ticketco.no/

Hjertelig velkommen til en kul festaften!

View Event →
Kul konsert med Frida Ånnevik
Oct
29
7:30 PM19:30

Kul konsert med Frida Ånnevik

Det finnes stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Både stemmen – og hennes flotte tekster – kommer ordentlig til sin rett når hun nå gjør sin konsert i fjøset på Kroglia kulturgård.

Konsertstart kl 21. Dørene åpnes kl 19.30.
Ønsker du ikke å kjøre oppover selv, er det mulig å ta bussen, med direkterute til Kroglia kulturgård (tro det eller ei, dette er ingen melkerute)! Avgang fra Fjordsenteret kl 19 med retur kl 23.

Billettbestilling: http://kroglia.ticketco.no/

Mange kjenner vårt konsept HØY-kulturell helaften fra konserter med blant andre Stein Torleif Bjella og Eva Weel Skram. Denne konserten med Frida Ånnevik og hennes trio er starten på et nytt konsept; Kul konsert! Her får du som gjest en kul konsertkveld med kvalitetsmusikk fra vår KlUbbscene i helt unike lokaler. Det blir salg av enkel ureist og kortreist mat, og vi har alle rettigheter når det kommer til drikke. Du reiser garantert hjem med en KUl følelse som varer lenge!

Konserten foregår i selve fjøset. Her innviet Bjella KlUbbscenen i fjor høst, med de beste skussmål. Søndag 29. oktober entrer Frida Ånnevik og hennes band fjøsgulvet.

Du har garantert hørt henne på radioen. Frida Ånnevik er spådd til å være på vei mot å bli en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Med hennes unike stemmen og de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum. 

Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spellemannsprisen i kategorien nykommer og vise. I 2014 vant hun også Spellemannprisen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville Ord». 

I vinter kan du oppleve Frida live når hun legger ut på turné sammen med noen av de mest fremragende musikerne landet har å by på. Med seg i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album ”Her bor” som ble sluppet i september 2016. For dette ble hun nok en gang møtt av et jublende presse-Norge og høstet blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen, Oppland Arbeiderblad og Hamar Arbeiderblad. Hun ble i tillegg omtalt som en fornyer innen både viser og pop, og mottok nok en gang en Spellemannspris – denne gang i kategorien viser. 

Selv gleder hun seg aller mest til å besøke landets kriker og kroker: 
”Det er fryktelig stas å gi ut plate, og enda mer stas er det å få dra ut og spille låtene live og se hva som skjer med dem da. Det er fint å få sjekka om publikum i Bergen ler av de samme tinga som publikum på Ullensaker, om noen i Haugesund har mista noe i det siste, om noen fortsatt husker teksten på Strået og om noen har gifta seg til "Vant til stemmen din" siden sist. Jeg gleder meg!!

Hjertelig velkommen skal du være!
Billettbestilling: http://kroglia.ticketco.no/

View Event →
Peace & Låve - yogaretreat
Oct
20
to Oct 22

Peace & Låve - yogaretreat

Vil du være med på ei meningsfull og nydelig helg med yoga og NLP i fokus, i KUle omgivelser med ureist/kortreist mat lagd fra grunnen av? NLP Coach Team og Kroglia kulturgård har inngått samdrift for å gi deg ei helg som fyller både kropp og sjel.

Fra fredag ettermiddag kl 17 til søndag kl 15 får du seks yogaøkter, tre foredrag og sju ureiste/kortreiste måltider laget på det beste av råvarer – pluss en skogstur med utsikt og bålkaffe – på Kroglia kulturgård. Her skal du tilbringe helga, og bli ivaretatt på beste måte av Lena Kralicek, yogainstruktør og NLP coach, og Eldbjørg Fagerjord, vertinna på gården.

I løpet av retreaten får du varierte økter innen yoga , fra rolig yin yoga til mer lekne vinjasa-økter der vi jobber med opp/ned-posisjoner, bakoverbøyninger og yogahjul. Du får også kjennskap til hvordan du med myofascial release-teknikker kan jobbe spesifikt for å få spenninger til å slippe opp i dyp muskulatur og bindevev. Ingen forkunnskaper trenges, hver enkelt møtes der den er.

I foredragene blir du kjent med noen av de fine verktøyene som finnes i NLP, med spesiell vekt på mental trening. Som yogainstruktør og NLP-coach knytter Lena yoga og mental trening sammen på en naturlig måte, der yoga er en fantastisk måte å skape ro og stillhet i kropp og sinn for å jobbe med mentale strategier.

På Kroglia kulturgård serveres rustikk og god mat, tilberedt med kjærlighet av gode råvarer og med masse tid. Det skal gjerne være kortreist, selvskutt og/eller fra egen skog. Menyen varieres med årstidene og tilgang på det beste av råvarer.

Overnattinga skjer i hengekøyer på låven. Her ligger du i stødige og komfortable køyer, der vær og vind over låvetaket dysser deg i søvn. Ta med sovepose.

Dette er et besøk du kan glede deg til. Du reiser hjem påfylt av inspirasjon for den videre hverdagen, samtidig som du kjenner at du har brukt kroppen på en god måte.

En 40 minutters kjøretur fra byen tar deg et helt annet sted…

LITT OM LENA

Lena er yogainstruktør, ergoterapeut, personlig trener og rehabiliterende trener, og utdannet innen NLP, som er en optimistisk og målrettet metode for å nå sine mål i livet. Interessen for yoga og mental trening ble vekket allerede i tenårene og har siden da vært en viktig del av hennes liv. I 2014 utdannet hun seg som instruktør i yoga og har siden da undervist ved ulike steder.

Lena brenner for å spre energi, glede og motivasjon i sin jobb. Og inspirere menneske til å oppdage et de er unike og at de mestrer oppgaver de ikke trodde de kunne. Hun møter sine kunder med tanken om at motivasjon trenger å komme innenfra, og bruker derfor coaching NLP som metode for at den enkelte skal oppdage og tro på sine egne ressurser og muligheter.

LITT OM KROGLIA

Tidligere kufjøs på gården Kroglia i Grønfjelldal, som er gjort om til lokale for muntre møter mellom mennesker. Gårdsmiljøet med lett nostalgisk stemning og begeistringen til vertskapet gir de besøkende ekstra glød og energi.

PROGRAM

Fredag

17.00: Innkvartering

Program til kl. 22.

Lørdag

Program fra 07.00-22.30

Søndag

Program fra 08.00-15.00.

Seks yogaøkter. Sju måltider. Tre foredrag. Skogstur til utsiktspunkt (værforbehold).

Detaljert program sendes ut på e-post 14 dager før retretaet.

VEIBESKRIVELSE

Kjør E6 nordover fra Mo i Rana. Etter tre mil, like forbi Storforshei, tar du av fra E6 når du ser skiltet Grønfjelldal. Følg skilting til Grønfjelldal. Kroglia kulturgård ligger ei mil opp gjennom dalen, du vet at du er framme når du kommer til ei knallrød melkerampe med tent rampelys.

Adresse: Grønfjelldalsveien 225, 8630 Storforshei

PRAKTISK INFO/PAKKELISTE

Behagelige myke klær

Klær for å være ute etter vær

Tursko

Tøfler

Toalettsaker (mulighet for å dusje en gang i løpet av helga)

Sovepose

20 minutt til butikk, så ta med det du trenger for eventuelle behov.

BETALING

Pris: 5500 kr.

Inkluderer:

*Seks yogaøkter

*Tre foredrag

*Sju måltider

*To overnattinger.

Depositum ved påmelding 1500 kr (refunderes ikke). Resterende 4000 kroner faktureres 22. september.

Ved påmelding etter 22. september faktureres hele beløpet.

PÅMELDING

www.deltaker.no/peacenLove

View Event →
Skrekk og ku - en sKUmmel helaften
Sep
2
6:00 PM18:00

Skrekk og ku - en sKUmmel helaften

Lørdag 2. september skal Rana filmklubb og Kroglia kulturgård skremme vettet av gjestene. Vi inviterer til skrekkfilm-aften på Kroglia Kulturgård. 

Kroglia kulturgård og Rana filmklubb arrangerer en kveld som skal få nakkehårene til å reise seg på alle som er modige nok til å ta turen fra byen til de dype skoger i Grønfjelldal 2. september. Filmklubbens medlemmer har da muligheten til å være med på Skrekk og ku på Kroglia kulturgård., en lørdag alle kyrne i dalen bare sier Bøøø. 
Også ikke-medlemmer kan være med til en skumlere pris. 

Filmen som skal vises er en av 2000-tallets skumleste filmer, den prisvinnende The VVitch: A New England Folktale fra 2015. Filmen utspiller seg på 1630-tallets New England, og vi følger en familie på sju som bosetter seg på en avsideliggende gård. Etter hvert som uhyggelig og uforklarlige hendelser inntreffer, går det mer og mer opp for dem at å bosette seg i skogkanten kanskje ikke var det smarteste de har gjort på denne siden av reformasjonen. 

Filmen har blitt omtalt som et mesterverk og flere kritikere valgte å trekke frem sammenligninger med klassikere som The Omen, The Exorcist og Rosemary's Baby.

Se trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iQXmlf3Sefg

Kroglia Kulturgård sørger for 3-retters middag.

Nærmere detaljer om transport kommer, men det vil settes opp buss mellom Mo i Rana og Kroglia.

3-retters middag, filmvisning og transport tur retur Mo i Rana
Pris: 
800 kr + billettavgift for ikke medlemmer
500 kr + billettavgift for medlemmer
Billettbestilling: https://kroglia.ticketco.no/

Medlemskap i Rana filmklubb gir tilgang på alle våre filmvisninger høsten 2017. Medlemskapet koster 200 kroner og selges på stedet.

Vi kan love prisbelønt horror-film, kort-skremt mat og skummel setting. Servitørene kommer ikke til å se spesielt hyggelige ut og vi får skjelven av å tenke på at vi skal se skrekkfilm sittende på en høyball i stup-mørket. Skrekkfilm i en låve i en skog i september… 
Det blir en visuell og skremmende filmopplevelse, som også kan legge grunnlaget for noen diskusjoner rundt middagsbordet etterpå.

Tord Olander Pedersen står for innledningen til filmen, mens man i stedet for den sedvanlige kortfilmen før hovedfilmen går for to musikkvideoer etter filmen er vist: Michael Jacksons episke video til Thriller og den beslektede Ghost. Kan hende serveres noe grøssende i glasset til disse.

View Event →
Konsert med Eva Weel Skram
Jun
21
9:00 PM21:00

Konsert med Eva Weel Skram

Eva Weel Skram utgjør sammen med Thomas Stenersen bandet Eva & The Heartmaker. Denne kvelden på låven i Kroglia spiller de som akustisk duo, noe som gir publikum en unik sjanse til å oppleve Eva fra en mer intim side enn man gjerne er vant til.

2016 ble året hvor det virkelig løsnet for Eva. Hun gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes, som viste Eva i godt selskap med bl.a. Wenche Myhre, Ravi, Admiral P og Henning Kvitnes. Hun smeltet de fleste hjerter i landet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes sin låt «Evig Eies», og med sin fantastiske tolkning av Oscar Danielsons låt «Besvärjelse», som Eva gjorde til sin egen under navnet «Vi lovar» fra scenen i Grieghallen under årets Gullruten.

Som om ikke det var nok, fikk Eva sitt første barn, og midt oppi alt dette spilte hun en drøss med konserter over hele landet som kulminerte i ikke bare én, men to utsolgte festkvelder i Operaen i Oslo.

Eva & The Heartmaker har for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper, og har en egen evne til å produsere hits som få andre. Med en imponerende mengde konserter på nakken er det ingen tvil om at Eva leverer varene fra scenen. Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», «Calling You» og «Told You» som alle har dominert radiolistene, har Eva mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.

Eva har ikke tenkt å legge seg på latsiden i 2017. Hun jobber med nytt album og gleder seg til å spille for enda flere fans, og allerede til våren 2017 legger hun ut på ny turné.

God stemning er garantert!

I tillegg til ænest konsertbilletter, er det også mulighet å bestille skyss oppover – og ikke minst ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

  • Skyss tur/retur, buss med avgang fra Fjordsenteret, Mo i Rana
  • Kommer
  • 2-retters ureist/kortreist meny
  • Konsert

PROGRAM:

18.00: HØY-kulturell buss går fra Fjordsenteret, Mo i Rana

19.00: Velkomst med kommer

19.30: Mat!

21.00: Konsertstart

23.00: Buss tilbake til byen. På gjensyn!

Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Velkommen til en LÅVELY opplevelse! 

20-års aldersgrense (leg.plikt).
Billetter refunderes kun hvis arrangementet mot formodning avlyses.

View Event →