Opplevelsen starter allerede i det deltakerne går på bussen. På vei opp det kreative dalføret Grønfjelldal kan man se skilting av gamle stedsnavn og få en hilsen fra tidligere tider. Fremme på Kroglia kulturgård blir dere tatt vel i mot av vertinne Eldbjørg Fagerjord, som forteller historien om hvordan et nedlagt kufjøs fra 70-tallet har blitt til et samlingssted for regionalt næringsliv. 

Trim lattermusklene og vekk konkurranseinstinktet i den uhøytidelige aktiviteten Qlympiske leker. Det er en variant av olympiske leker der de som har lyst deles inn i lag og konkurrerer i forskjellige grener som melkespannholding, jurklutkasting, bonderomantikk og KUnnskap. Etter premieseremonien skåles det for vinnerne!

QL er eksempel på en aktivitet som tar cirka en times tid. Andre aktiviteter kan organiseres, vi har god kontakt med natur- og kulturliv, alt etter hvor utfordrende eller omfattende dere ønsker aktiviteten.

Spør oss gjerne om: Topptur. Ridetur. Båltur. Grottetur. Swingkurs. Flatbrødbaking. Minikonsert. Konsert der ingen skulle tru at det gikk an å ha konsert. Yoga. Sjokoladeforedrag. Eller sett oss på nye ideer!

Presis klokka 20:22 grønfjelldalstid serveres en treretters middag med tradisjonskost, og til det kan man kjøpe alkoholfritt drikke eller vin/ølpakke, samt kaffe avec. Det er alltid rikelig med mat, og den er så kortreist som mulig - elgen felles på eget vald og molta plukkes på hemmelige myrer. 

Fjøspøbben er åpen hele kvelden, Kroglia kulturgård har alle rettigheter. 

Artistene er kortreiste, dyktige lokale musikere som er kjent for å skape liv, latter og gåsehud. 

Etter en FEnomenal kveld er det på HØY tid å hvile danseføttene på bussen hjem. 

 

fra 990,- 

kr/per person (ink. mva)

 

Få tilbud

Hva vil dere ha?
Hvordan vil du motta tilbudet

Eksempel på program

18:00 Transport fra bedriften til Kroglia kulturgård. 

18:45 Vertinna ønsker velkommen

19:00 Aktivitet, f.eks. Qlympiske leker

20:00 Kommer og kraftfór

20:22 3-retters middag i fjøset

22:00 Fjøspøbben åpner

22:15 Underholdning fra kalvestakken

00:00 Transport hjem


Praktisk informasjon

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert med renter).

Antrekket inne i låven er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

Ikke inkludert i pakkeprisen: - Drikke utenom kommer og kaffe avec. - Transport. - Aktivitet utover QL.

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no