Tilbake til alle arrangementer

Konsert med Amund Maarud & Lucky Lips

  • Kroglia kulturgård 225 Grønfjelldalsveien Storforshei, Nordland, 8630 Norway (kart)

Gjør deg klar til å bli truffet rett i hjertet! Amund Maarud & Lucky Lips kombinert med et uniKUm av et konsertlokale blir en HØYdare på Låven.

Billetter finner du her!

Med LuckyLips har gitarhelt og sjangermikser Amund Maarud funnet en felles puls. Signaturen og energien hos Amund er fortsatt sterkt tilstede, men blir balansert ut på en ny måte gjennom sounden i Lucky Lips og vokalist Malin Pettersen.

 Nydelige harmonier lever side om side med flerrete fuzzgitar og tunge groover. Sjangermessig ligger det i Americana med preg av blues, rock oget par knepp verdensmusikk.

 Med Amund Maarud og LuckyLips så veit du alltid hva du får - en artist som aldri gir seg på at hver kveld er unik og legger hele sjela si i å gi publikum en ekte opplevelse. Ingen er ferdig før sjela er tømt og vrengt og alle kriker og kroker av det musikalske materialet er utforsket. 

Du kan velge mellom to billettpakker: HØYkulturell helaften (transport, middag, konsert) og Ænest konsertbillett. Selvfølgelig ordner vi transport for deg med ænest konsertbillett også! 

Fjøsdørene åpnes kl 19. Konsertstart kl 21. Retur kl. 23.30.

Billetter finner du her!

HØY-kulturell helaften

Ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

- Skyss tur/retur, buss med avgang fra parkeringa vis a vis Clas Olson, Mo i Rana. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no).

- Kommer

- 2-retters ureist/kortreist meny

- Konsert

PROGRAM:

18.00: Melkeruta går fra Fjordsenteret, Mo i Rana

19.00: Velkomst med kommer

19.30: Mat!

21.00: Konsertstart

23.30: Buss tilbake til byen. På gjensyn!

Bestill dine billetter her

Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Vi gleder oss stort til å ønske Amund Maarud & Lucky Lips og publikum velkommen til gårds! Velkommen til en LÅVELY opplevelse!

Tidligere arrangement: 30. mars
Strekk & Preik
Senere arrangement: 27. april
Strekk & Preik