Tilbake til alle arrangementer

Konsert med Daniel Kvammen

  • Kroglia kulturgård 225 Grønfjelldalsveien Storforshei, Nordland, 8630 Norway (kart)

Torsdag 29. april kommer selveste Daniel Kvammen til Kroglia kulturgård for å holde konsert! Endelig er vi i gang igjen etter en stille vinter på denne fronten - og både vertskap og artister står klare til å gi deg som konsertgjenger en FEnomenal opplevelse!

Billetter finner du her!

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits. Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde- og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det gått oppover.

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival. Sist ut er streamingfavorittene «janteloven» og «Me To Er Ein Evighet» som vi allerede kan høre allsangen av i det fjerne.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte- turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.                   

Siste singel «Me to er ein evighet» med Gabrielle traff midt i hjerterota i annerledestiden. Et soundtrack til en tid hvor vi alle har følt oss alene, men som også foreskuer en ny favoritt for tiden vi er sammen igjen.

"Me skal endelig ut på ut på tur igjen. Det er for lenge sidan me har sett kvarandre, og det er for lenge sidan me har synge i lag. No er det nok! Som Gunnvor Hofmo ei gong sa «Eg vil heime til menneske». Sjåast snart, alle sammen <3

- Kjærleik frå Daniel»

Og hugs: Den tyngste turen kan bli den finaste du får.

Sitteplasser på denne konserten. 

I tillegg til LÅVELY musikk tilbyr vi også muligheten til å bestille deilig middag - smakfull ureis/kortreist mat pluss dessert. I tillegg er det mulig å få seg både salt og søtt, vått og tørt fra kjøkkenet. 

Selvfølgelig er det mulig å bestille transport tur/ retur Mo i Rana. 

Billettene du trenger for en magisk kveld finner du her!

Smittevern

Når du kommer til Kroglia gjør vi alt vi kan for å sikre smittevern for deg og de du er på tur hit sammen med. Det er god plass i lokalet, og mulighet til å holde avstand til hverandre. Det står rikelig med håndsprit rundt omkring i lokalet. Vi oppfordrer til å vaske henda, holde avstand til hverandre og smile mye. Og som det står i gjesteboka vår; å komme til Kroglia er som å få en varm klem.

Hva om konserten må avlyses?

Om korona-situasjonen skulle tilsi at denne konserten ikke kan gjennomføres, refunderes billett-pengene du har lagt ut automatisk via vårt billettsystem Ticketco. Det er sånn at billettinntektene aldri utbetales til oss som bedrift før etter at arrangementet er gjennomført, slik at dere er sikret en sømløs tilbakeføring av det dere har lagt ut. Men hei, la oss ikke ta sorgene på forskudd;

Hjertelig velkommen til en HØY-kulturell helaften i fjøs og låve!

Tidligere arrangement: 20. august
Konsert med Thom Hell
Senere arrangement: 6. juni
Konsert med Maria Solheim