Tilbake til alle arrangementer

Konsert med Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen

  • Kroglia kulturgård 225 Grønfjelldalsveien Storforshei, Nordland, 8630 Norway (kart)

Steinar Raknes STILLHOUSE m/ Unni Wilhelmsen

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene dere passer fantastisk sammen, og de to har utviklet et intuitivt og lekende samspill.

Billetter her!

Innrammet av Raknes ́ akustisk/elektriske kontrabass-sound blir konsertene vakre, unike, morsomme og spennende. Unikt i seg selv er at kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spillerinstrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han brukerfingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. 

Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocke-trøkk. Repertoaret er hovedsakeling låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020), og det norske albumet Due Og Drone. I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Depeche Mode.

Dørene åpnes kl 19, konsertstart kl 20. 

Billetter her!

HØY-kulturell helaften

I tillegg til ænest konsertbilletter, er det også mulighet å bestille skyss oppover - og ikke minst ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

- Skyss tur/retur, buss med avgang fra parkeringsplassen vis a vis Clas Olsson, Mo i Rana

- Kommer

- 2-retters ureist/kortreist meny

- Konsert

PROGRAM:

17.30: Melkeruta går fra Mo i Rana

18.20: Velkomst med kommer

18.30: Mat!

20.00: Konsertstart

21.30: Buss tilbake til byen. På gjensyn!

Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Billetter her!

Vi gleder oss stort til å ønske Steinar Raknes, Unni Wilhelmsen og publikum velkommen til gårds i vår! Velkommen til en LÅVELY opplevelse!

Tidligere arrangement: 12. mai
Konsert med Darling West
Senere arrangement: 24. mai
Huskelapphuset // Nordland Teater på låven