Det starter med at deltakerne ønskes velkommen i fjøset, mens duften av nykokt kaffe fra Munin Coffee Roasters brer seg i lokalene og det serveres lokal bakst. Her det før var kyr på båsen, er det i dag plass til opptil 50 møtedeltakere i fjøset/ 14 stk i Lagerrommet. Vertinna Eldbjørg Fagerjord forteller historien om hvordan et nedlagt kufjøs fra 70-tallet har blitt til et samlingssted for regionalt næringsliv. 

 

Så kan dere bruke dagen godt med møter og kurs, noe det er godt tilrettelagt for med nødvendig møteromsutstyr. Dere har hele lokalet til disposisjon og får arbeidsro og kan jobbe i inspirerende omgivelser uten å bli forstyrret av andre grupper. I pausene kan dere nyte guds frie natur rundt gården, eller på forhånd avtale spreke avbrekk med vertinna. Kanskje det frister å ri kjepphester, teste bærekraften, gjennomføre et pliktløp på idealtid, eller stå på pinne for hverandre?

 

Til lunsj serveres en lunsjbufFEt med kortreist tradisjonskost, og det er alltid rikelig med mat. 

 

Etter et godt måltid går dere løs på en ny økt, og det er alltid kaffe, te, frukt og noe å bite i tilgjengelig. Det er dessuten såpass dårlig mobildekning på Telenor-nettet i Grønfjelldal at dere faktisk får gjort noe. Vi har internett i fjøset. 

Når dere er fornøyd med det faglige utbyttet av dagen avrunder vertinna dagen med å sende med alle en liten oppmerksomhet hjem. 

 

Praktisk informasjon

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert).

Antrekket inne i fjøs og på låve er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.

 

fra 650 kr

per person for heldagsprogam (ink.mva). 

(minimumspris 6000 kr)

 

Få tilbud

Hva vil dere ha?
Hvordan vil du motta tilbudet

Eksempel på program

08:30 Vertinna ønsker velkommen, servering av kaffe og biteti

 

09:00 Møtet starter

 

10:30 Avslapping i pauseparken

 

11:30 Lunsjbuffet 

 

12:15 Vel hjem (halvdagsmøter) / Pause (heldagsmøte)


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no