Signaturmenyen

Forrett: Minirengakaka med røkt laks fra Kvarøy og eggerøre av egg fra hønene på haugen.

Hovedrett: Elgsodd med ureist hovedingrediens fra eget vald, grønnsaker og tedes fra Dønna. Serveres med flatbrød fra Kinnerkeis hjemmebakeri og godt smør.

Dessert: Moltekrem på molter fra hemmelige moltemyrer med mors krumkaker til. 

 

VinterMeny

Forrett: Potetsuppe med elgrasp

Hovedrett: Rødsei med bacon, gulrotstuing og potet

Dessert: Hjemmelaga sviskegrøt med fløtemelk

 Eller

Forrett: Hjemmelaga potetlefse med varmrøkt røye fra Sæterstad og Røros-rømme

Hovedrett: Hønse/ lammefrikasse (alt etter tilgang på kjøtt)

Dessert: Avslørte bondepiker

All kaffen vi serverer er fra Munin Coffee Roasters, et lokalt kafferøsteri, og kokes på kaffekjel eller over bål. Smaker himmelsk, spesielt med en sjokoladekonfekt fra Heidis Sjokoladedrøm fra Dønna.