Signaturmenyen

Forrett: Minirengakaka med røkt laks fra Kvarøy og eggerøre av egg fra hønene på haugen.

Hovedrett: Elgsodd med ureist hovedingrediens fra eget vald, grønnsaker og tedes fra Dønna. Serveres med flatbrød fra Kinnerkeis hjemmebakeri og godt smør.

Dessert: Moltekrem på molter fra hemmelige moltemyrer med mors krumkaker til. 

 

HØSTmenyen

1:Forrett: Soppbyggotto - bygg har lange tradisjoner i Rana, og soppen er lokal.

Hovedrett: Ureist elgsodd. Eller kanskje elgsteik, tilberedt på vår egen spesielle måte med god saus, ovnsbakte grønnsaker og tedes.

Dessert: Tjukkmjølkspannacotta med molte

2: Forrett: Varmrøkt røye fra Sæterstad med hjemmebakt flatbrød, rømme og salat

Hovedrett: Fårikål med ureist hovedingrediens.

Dessert: Rømmegrøt med molte

All kaffen vi serverer er fra Kaffebrenneriet på Forvik, og kokes på kaffekjel eller over bål. Smaker himmelsk, spesielt med en sjokoladekonfekt fra Heidis Sjokoladedrøm fra Dønna.