Back to All Events

Peace & Låve - yogaretreat


Vil du være med på ei meningsfull og nydelig helg med yoga og NLP i fokus, i KUle omgivelser med ureist/kortreist mat lagd fra grunnen av? NLP Coach Team og Kroglia kulturgård har inngått samdrift for å gi deg ei helg som fyller både kropp og sjel.

Fra fredag ettermiddag kl 17 til søndag kl 15 får du seks yogaøkter, tre foredrag og sju ureiste/kortreiste måltider laget på det beste av råvarer – pluss en skogstur med utsikt og bålkaffe – på Kroglia kulturgård. Her skal du tilbringe helga, og bli ivaretatt på beste måte av Lena Kralicek, yogainstruktør og NLP coach, og Eldbjørg Fagerjord, vertinna på gården.

I løpet av retreaten får du varierte økter innen yoga , fra rolig yin yoga til mer lekne vinjasa-økter der vi jobber med opp/ned-posisjoner, bakoverbøyninger og yogahjul. Du får også kjennskap til hvordan du med myofascial release-teknikker kan jobbe spesifikt for å få spenninger til å slippe opp i dyp muskulatur og bindevev. Ingen forkunnskaper trenges, hver enkelt møtes der den er.

I foredragene blir du kjent med noen av de fine verktøyene som finnes i NLP, med spesiell vekt på mental trening. Som yogainstruktør og NLP-coach knytter Lena yoga og mental trening sammen på en naturlig måte, der yoga er en fantastisk måte å skape ro og stillhet i kropp og sinn for å jobbe med mentale strategier.

På Kroglia kulturgård serveres rustikk og god mat, tilberedt med kjærlighet av gode råvarer og med masse tid. Det skal gjerne være kortreist, selvskutt og/eller fra egen skog. Menyen varieres med årstidene og tilgang på det beste av råvarer.

Overnattinga skjer i hengekøyer på låven. Her ligger du i stødige og komfortable køyer, der vær og vind over låvetaket dysser deg i søvn. Ta med sovepose.

Dette er et besøk du kan glede deg til. Du reiser hjem påfylt av inspirasjon for den videre hverdagen, samtidig som du kjenner at du har brukt kroppen på en god måte.

En 40 minutters kjøretur fra byen tar deg et helt annet sted…

LITT OM LENA

Lena er yogainstruktør, ergoterapeut, personlig trener og rehabiliterende trener, og utdannet innen NLP, som er en optimistisk og målrettet metode for å nå sine mål i livet. Interessen for yoga og mental trening ble vekket allerede i tenårene og har siden da vært en viktig del av hennes liv. I 2014 utdannet hun seg som instruktør i yoga og har siden da undervist ved ulike steder.

Lena brenner for å spre energi, glede og motivasjon i sin jobb. Og inspirere menneske til å oppdage et de er unike og at de mestrer oppgaver de ikke trodde de kunne. Hun møter sine kunder med tanken om at motivasjon trenger å komme innenfra, og bruker derfor coaching NLP som metode for at den enkelte skal oppdage og tro på sine egne ressurser og muligheter.

LITT OM KROGLIA

Tidligere kufjøs på gården Kroglia i Grønfjelldal, som er gjort om til lokale for muntre møter mellom mennesker. Gårdsmiljøet med lett nostalgisk stemning og begeistringen til vertskapet gir de besøkende ekstra glød og energi.

PROGRAM

Fredag

17.00: Innkvartering

Program til kl. 22.

Lørdag

Program fra 07.00-22.30

Søndag

Program fra 08.00-15.00.

Seks yogaøkter. Sju måltider. Tre foredrag. Skogstur til utsiktspunkt (værforbehold).

Detaljert program sendes ut på e-post 14 dager før retretaet.

VEIBESKRIVELSE

Kjør E6 nordover fra Mo i Rana. Etter tre mil, like forbi Storforshei, tar du av fra E6 når du ser skiltet Grønfjelldal. Følg skilting til Grønfjelldal. Kroglia kulturgård ligger ei mil opp gjennom dalen, du vet at du er framme når du kommer til ei knallrød melkerampe med tent rampelys.

Adresse: Grønfjelldalsveien 225, 8630 Storforshei

PRAKTISK INFO/PAKKELISTE

Behagelige myke klær

Klær for å være ute etter vær

Tursko

Tøfler

Toalettsaker (mulighet for å dusje en gang i løpet av helga)

Sovepose

20 minutt til butikk, så ta med det du trenger for eventuelle behov.

BETALING

Pris: 5500 kr.

Inkluderer:

*Seks yogaøkter

*Tre foredrag

*Sju måltider

*To overnattinger.

Depositum ved påmelding 1500 kr (refunderes ikke). Resterende 4000 kroner faktureres 22. september.

Ved påmelding etter 22. september faktureres hele beløpet.

PÅMELDING

www.deltaker.no/peacenLove

Earlier Event: September 2
Skrekk og ku - en sKUmmel helaften
Later Event: October 29
Kul konsert med Frida Ånnevik