Back to All Events

Kul konsert med Frida Ånnevik

Det finnes stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Både stemmen – og hennes flotte tekster – kommer ordentlig til sin rett når hun nå gjør sin konsert i fjøset på Kroglia kulturgård.

Konsertstart kl 21. Dørene åpnes kl 19.30.
Ønsker du ikke å kjøre oppover selv, er det mulig å ta bussen, med direkterute til Kroglia kulturgård (tro det eller ei, dette er ingen melkerute)! Avgang fra Fjordsenteret kl 19 med retur kl 23.

Billettbestilling: http://kroglia.ticketco.no/

Mange kjenner vårt konsept HØY-kulturell helaften fra konserter med blant andre Stein Torleif Bjella og Eva Weel Skram. Denne konserten med Frida Ånnevik og hennes trio er starten på et nytt konsept; Kul konsert! Her får du som gjest en kul konsertkveld med kvalitetsmusikk fra vår KlUbbscene i helt unike lokaler. Det blir salg av enkel ureist og kortreist mat, og vi har alle rettigheter når det kommer til drikke. Du reiser garantert hjem med en KUl følelse som varer lenge!

Konserten foregår i selve fjøset. Her innviet Bjella KlUbbscenen i fjor høst, med de beste skussmål. Søndag 29. oktober entrer Frida Ånnevik og hennes band fjøsgulvet.

Du har garantert hørt henne på radioen. Frida Ånnevik er spådd til å være på vei mot å bli en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Med hennes unike stemmen og de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum. 

Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spellemannsprisen i kategorien nykommer og vise. I 2014 vant hun også Spellemannprisen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville Ord». 

I vinter kan du oppleve Frida live når hun legger ut på turné sammen med noen av de mest fremragende musikerne landet har å by på. Med seg i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album ”Her bor” som ble sluppet i september 2016. For dette ble hun nok en gang møtt av et jublende presse-Norge og høstet blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen, Oppland Arbeiderblad og Hamar Arbeiderblad. Hun ble i tillegg omtalt som en fornyer innen både viser og pop, og mottok nok en gang en Spellemannspris – denne gang i kategorien viser. 

Selv gleder hun seg aller mest til å besøke landets kriker og kroker: 
”Det er fryktelig stas å gi ut plate, og enda mer stas er det å få dra ut og spille låtene live og se hva som skjer med dem da. Det er fint å få sjekka om publikum i Bergen ler av de samme tinga som publikum på Ullensaker, om noen i Haugesund har mista noe i det siste, om noen fortsatt husker teksten på Strået og om noen har gifta seg til "Vant til stemmen din" siden sist. Jeg gleder meg!!

Hjertelig velkommen skal du være!
Billettbestilling: http://kroglia.ticketco.no/

Earlier Event: October 20
Peace & Låve - yogaretreat