Back to All Events

Skrekk og ku - en sKUmmel helaften

Lørdag 2. september skal Rana filmklubb og Kroglia kulturgård skremme vettet av gjestene. Vi inviterer til skrekkfilm-aften på Kroglia Kulturgård. 

Kroglia kulturgård og Rana filmklubb arrangerer en kveld som skal få nakkehårene til å reise seg på alle som er modige nok til å ta turen fra byen til de dype skoger i Grønfjelldal 2. september. Filmklubbens medlemmer har da muligheten til å være med på Skrekk og ku på Kroglia kulturgård., en lørdag alle kyrne i dalen bare sier Bøøø. 
Også ikke-medlemmer kan være med til en skumlere pris. 

Filmen som skal vises er en av 2000-tallets skumleste filmer, den prisvinnende The VVitch: A New England Folktale fra 2015. Filmen utspiller seg på 1630-tallets New England, og vi følger en familie på sju som bosetter seg på en avsideliggende gård. Etter hvert som uhyggelig og uforklarlige hendelser inntreffer, går det mer og mer opp for dem at å bosette seg i skogkanten kanskje ikke var det smarteste de har gjort på denne siden av reformasjonen. 

Filmen har blitt omtalt som et mesterverk og flere kritikere valgte å trekke frem sammenligninger med klassikere som The Omen, The Exorcist og Rosemary's Baby.

Se trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iQXmlf3Sefg

Kroglia Kulturgård sørger for 3-retters middag.

Nærmere detaljer om transport kommer, men det vil settes opp buss mellom Mo i Rana og Kroglia.

3-retters middag, filmvisning og transport tur retur Mo i Rana
Pris: 
800 kr + billettavgift for ikke medlemmer
500 kr + billettavgift for medlemmer
Billettbestilling: https://kroglia.ticketco.no/

Medlemskap i Rana filmklubb gir tilgang på alle våre filmvisninger høsten 2017. Medlemskapet koster 200 kroner og selges på stedet.

Vi kan love prisbelønt horror-film, kort-skremt mat og skummel setting. Servitørene kommer ikke til å se spesielt hyggelige ut og vi får skjelven av å tenke på at vi skal se skrekkfilm sittende på en høyball i stup-mørket. Skrekkfilm i en låve i en skog i september… 
Det blir en visuell og skremmende filmopplevelse, som også kan legge grunnlaget for noen diskusjoner rundt middagsbordet etterpå.

Tord Olander Pedersen står for innledningen til filmen, mens man i stedet for den sedvanlige kortfilmen før hovedfilmen går for to musikkvideoer etter filmen er vist: Michael Jacksons episke video til Thriller og den beslektede Ghost. Kan hende serveres noe grøssende i glasset til disse.

Earlier Event: June 21
Konsert med Eva Weel Skram
Later Event: October 20
Peace & Låve - yogaretreat