Tilbake til alle arrangementer

Konsert med Odd Nordstoga

En Nær Nordstoga-opplevelse!

En mann vi alle har et forhold til inntar låven på Kroglia kulturgård torsdag 21. juni. Det blir nydelig og nært når Odd Nordstoga kommer til gårds.

Konsertstart kl 21! Billettbestilling her: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/odd_nordstoga__kroglia_kulturgaard
Fått med deg muligheten til å bestille HØY-kulturell helaften? Les videre!

Nordstoga er aktuell med nytt album, ”Kløyvd”, som kom ut i februar. Dette albumet viser to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene sida er akustisk, fortellende og lener seg mot vise- og countrysjangeren. Den andre er mer høgmælt, elektrisk og med følelsene springende rett ut fra musikken.

Noe av musikken har du nok hørt en del allerede, siden noen spor ble lagt ut på strømmetjenestene i 2017 – og for eksempel er låten ”Fri” allerede blitt en radiohit. Det kommer også til å bli en utsøkt bukett låter fra den etter hvert ganske omfattende back-katalogen fra scenen i Kroglia.

I 2004 slo Nordstoga stort igjennom med plata Luring, som ved hjelp av slageren «Kveldsong for deg og meg» solgte hele 160 000 eksemplarer. Etter dette kom plata Heim te mor med låter som «Dagane» og «Frøken Franzen» omtrent på samme tid som serien Jul i Svingen gikk på NRK. Der hadde Nordstoga musikken sammen med John Vinge. Han har også en stor kommersiell suksess med juleplata ”Strålande jul” med Sissel Kyrkjebø, og har turnert land og trand rundt sammen med Ingebjørg Bratland. ”Vaffelhjarte” husker de fleste, sangene «Bestevenn» og «Ein farfar i livet» herfra står vel i dag som noe av det som har satt dypest spor fra Nordstogas hånd. I 2015 fikk Nordstoga spelemannspris for beste tekster det året, og i år kom nytt album igjen.

Vi har hatt en fin tradisjon for utsolgte konserter i Kroglia, og et stalltips denne gangen er å skaffe seg billetter så fort som mulig, for dette er en mulighet til å få med seg en helt spesiell og nær konsert med en av landets fineste artister.



HØY-kulturell helaften

I tillegg til ænest konsertbilletter, er det også mulighet å bestille skyss oppover - og ikke minst ta del i HØY-kulturell aften, som inkluderer:

- Skyss tur/retur, buss med avgang fra Fjordsenteret, Mo i Rana

- Kommer

- 2-retters ureist/kortreist meny

- Konsert

PROGRAM:

18.00: Melkeruta går fra Fjordsenteret, Mo i Rana

19.00: Velkomst med kommer

19.30: Mat!

21.00: Konsertstart

23.30: Buss tilbake til byen. På gjensyn!

Passer godt å nytes sammen med gode kolleger eller vennegjengen:-)

Billettbestilling: https://kroglia.ticketco.events/no/nb/e/odd_nordstoga__kroglia_kulturgaard

Vi gleder oss stort til å ønske Nordstoga og hans publikum velkommen til gårds i juni! Velkommen til en LÅVELY opplevelse!

Tidligere arrangement: 27. april
FjøsJazz med Sigurd Hole trio
Senere arrangement: 12. august
SøndagskaFE (+ konsert og kunstutstilling)