Med en Samspill-dag gir du bedriften din en dytt i riktig retning for å lære hvordan dere kan forholde dere til hverandre på en utviklende måte. Dette gir positive effekter i form avøkt samhold og bedre koordinering av arbeidet i hverdagen.

Dagen starter med en varm velkomst på Kroglia kulturgård, før Trine setter i gang med foredraget ”Lykkes sammen”. Etter foredraget er det tid for å utføre det Samspill-deltakerne har lært om i praksis – med løsslupne Qlympiske leker, en lang og deilig lunsj bestående av ureist og kortreist mat, før ei siste økt der dere kan velge mellom en overraskelsesaktivitet eller aktiviteter i egen regi. 

Beliggenheten til Kroglia kulturgård, midt i Grønfjelldal (nesten), gjør at her skjer alt i fellesskap. Alle er samlet og har tid til hverandre og det som står på programmet. 

En 40 minutters kjøretur fra byen tar deg et helt annet sted…

 

FRA GJESTEBOKA:

“Rundt 50 serviceansatte ved Polarsirkelen videregående skole hadde en meget nyttig dag hvor vi fikk ble bedre kjent med oss selv og hverandre. Det var en fin balanse mellom teori og praksis i en avslappende og jordnær atmosfære inne og ute på Kroglia kulturgård. 
Kombinasjonen av foredrag og aktiviteter passet svært godt. Dagen bidrar til økt samhold og koordinering av arbeidet i hverdagen.”

Magne Arild Damsgård, administrasjons- og økonomisjef ved Polarsirkelen videregående skole:

 

LITT OM TRINE Dahlmo

Har mangeårig leder- erfaring fra privat og offentlig sektor. Innen bedriftsrådgivning har Trine fordypet seg innen feltet kommunikasjon og samspill. Hun er i dag en av en håndfull i Skandinavia med høyeste utdanning innen NLP-systemet.

LITT OM KROGLIA

Tidligere kufjøs på gården Kroglia i Grønfjelldal, som er gjort om til lokale for muntre møter mellom mennesker. Gårdsmiljøet med lett nostalgisk stemning og begeistringen til vertskapet
gir de besøkende ekstra glød og energi.

 

fra 19000,- 

(ink. mva) gruppepris.

 

Få tilbud

Hva vil dere ha?
Hvordan vil du motta tilbudet

PROGRAM SAMSPILL-DAG

09.00-09.15  Varmt velkommen til Kroglia

09.15-10.15  Lykkes sammen – foredrag med Trine Dahlmo. NLP Coach Team

10.15-10.30  Pause/ påkledning

10.30-11.30  Qlympiske leker – å lykkes sammen i praksis (ha med uteklær etter vær)

11.30-12.45  Lunsj

12.45-14.00  Overraskelses-aktivitet/ evt. tid til egne aktiviteter


Praktisk informasjon

Grunnpakkeprisen er 19.000 kroner (ink. mva). Deltar flere enn 18 personer, koster det 650 kroner per person fra og med deltaker nummer 19. 

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert). 

Transport og drikke utenom kaffe, te og vann er ikke inkludert i pakkeprisen. 

Antrekket inne i låven er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no