Det starter med at deltakerne ønskes velkommen i fjøset, mens duften av nytraktet kaffe fra Kaffebrenneriet på Forvik brer seg i lokalene og det serveres lokal bakst. Her det før var kyr på båsen, er det i dag plass til opptil 30 møtedeltakere. Vertinna Eldbjørg Fagerjord forteller historien om hvordan et nedlagt kufjøs fra 70-tallet har blitt til et samlingssted for regionalt næringsliv. 

Så kan dere bruke dagen godt med møter og kurs, noe det er godt tilrettelagt for med nødvendig møteromsutstyr. Dere har hele lokalet til disposisjon og får arbeidsro og kan jobbe i inspirerende omgivelser uten å bli forstyrret av andre grupper. I pausene kan dere slippes ut i Pauseparken og få et artig avbrekk. Der kan dere for eksempel ri kjepphester, teste bærekraften, gjennomføre et pliktløp på idealtid, og stå på pinne for hverandre. 

Til lunsj serveres en lunsjbufFEt med kortreist tradisjonskost, og det er alltid rikelig med mat. 

Etter et godt måltid går dere løs på en ny økt, og det er alltid kaffe, te, frukt og noe å bite i tilgjengelig. Det er dessuten såpass dårlig mobildekning på Telenor-nettet i Grønfjelldal at dere faktisk får gjort noe. Mot slutten av møtedagen er det servering av vafler, slik at kreftene skal holde utover ettermiddagen.

Når dagens dont er ferdig, er det tid for å senke skuldrene og nyte roen i fjøset og gode samtaler over godt drikke. Deltakelse i Qlympiske leker, en hyggelig båltur eller annen natur- eller kulturopplevelse setter stemninga for kvelden. Vel inne på bås får dere får nyte en treretters meny med ureist/kortreist mat. Alle får spise seg mette, og vi serverer passende drikke til. Når det sunne bondevettet sier at nå er det på tide å runde av, blir dere skysset oppover dalen - til overnattingsstedet i bygda som vi samarbeider med. Her er kårboligen på melkebruket restaurert, og atmosfæren fantastisk. Etter ei god natts søvn og frokost her, fraktes dere til Kroglia igjen, der dag to av samlinga kan starte. 

Når dere er fornøyd med det faglige utbyttet av dagen avrunder vertinna samlingen med å sende med alle en liten oppmerksomhet hjem. 

 

fra 5700,- 

kr/per person for 2 dagers program inkludert overnatting

 

Få tilbud

Hvordan vil du motta tilbudet
Hva vil dere ha?

Eksempel på program

Dag 1

08:30 Vertinna ønsker velkommen, servering av kaffe og biteti

09:00 Samlingen starter med egne møter

10:30 Avslapping i pauseparken

11:30 2-retters lunsj

12.30 Møte

15:00 Avreise til fjelltur med innlagt matpause

18:30 Egentid på overnattingsstedet

20:00 Transport til Kroglia kulturgård der det serveres 4-retters middag - og kanskje får dere møte en historisk person

22:00 Fjøspøbben åpner 

 

Dag 2

09:00 Felles frokost på Kroglia kulturgård

10:00 Faglig påfyll med ekstern foredragsholder 

11:00 Pauseparken er åpen 

11:30 Møte/arbeidsøkt

13:00 Kroglias signaturrett: Tradisjonsmat på fat 

14:00 Vel hjem


Praktisk informasjon

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert med renter).

Antrekket inne i låven er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

Kapasitet på overnatting i Negarn er maks ni stykk fordelt på tre rom.

Drikke ikke inkludert. 

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no