Planlegger du en ledersamling og trenger et unikt sted å arbeide uforstyrret?

Nye tanker kommer oftere når folk flyttes fra sitt vante miljø til andre omgivelser, og store ting kan skje når du frigjøres fra distraksjoner. På Kroglia kulturgård kan du fokusere på det som virkelig er viktig.

Vertinna Eldbjørg sørger for å legge alt til rette for dere. Du trenger ikke å tenke på annet enn å være til stede. I samarbeid med vårt flotte Avløserlag ordner vi gjerne:

*Transport tur/retur

*Rikelig med tradisjonsmat under hele oppholdet

*Møteromsutstyr

*Unikt lokale

*Aktiviteter etter avtale

*Overnatting (opp til ni stk fordelt på fire rom)

Dere kan bruke dagen godt med møter og kurs, noe det er tilrettelagt for med nødvendig møteromsutstyr. Dere har hele lokalet til disposisjon og får arbeidsro og kan jobbe i inspirerende omgivelser uten å bli forstyrret av andre grupper.

(Men av og til er vi nødt til å avbryte dere med servering av deilig tradisjonsmat fra Rana i rikelige porsjoner - både salt og søtt).

Er det ønskelig med input utenfra har vi Elin Gullesen Bratt med på laget - erfaren og engasjert prosessveileder, coach og foredragsholder, som er særlig god til å skape praktisk forståelse av teori. Hun kan ta et dypdykk inn i gruppa, og kommer inn til kjernen på mennesker uten at det kjennes skummelt.

Lokalitetene Kroglia kulturgård tilbyr underbygger opplevelsen – her er dere samlet uten å bli forstyrret av andre grupper og skuldrene senkes.

Tema som tilbys i samarbeid med Elin:

*Relasjonsbygging

*Lagkvalitetsutvikling

*Endringledelse

Les mer om hva Elin kan hjelpe dere med her!

I pausene kan dere nyte frisk fjelluft rundt gården, eller på forhånd avtale spreke avbrekk. Kanskje det frister å ri kjepphester, teste bærekraften, gjennomføre et pliktløp på idealtid, eller stå på pinne for hverandre?

Om samlinga di varer to timer eller to dager legger vi til rette for det. Ønsker dere å kombinere det faglige med sosialt samvær, er dette absolutt en mulighet. 

Bare tenk på for en god følelse dette gir;

Når dagens dont er ferdig, er det tid for å senke skuldrene og nyte roen i fjøset og gode samtaler over god mat og drikke. En hyggelig båltur, behagelig minikonsert eller annen natur- eller kulturopplevelse setter stemninga for kvelden, om dette er ønskelig.

Når det sunne bondevettet sier at nå er det på tide å runde av. Skal dere overnatte blir dere skysset oppover dalen - til overnattingsstedet Negarn (www.negarn.no) som vi samarbeider med. Her er kårboligen på melkebruket restaurert, og atmosfæren fantastisk.

En 30 minutters kjøretur fra byen tar dere nemlig til et helt annet sted…

Hjertelig velkommen til oss på Kroglia kulturgård - All you need is låve, det er faktisk helt sant.

 

Planleggingen og forberedelsene slipper du å tenke på når du skal ta med deg gjester til Kroglia kulturgård. Du forteller hva dere ønsker av låvely opplevelser og tradisjonsfôr (så mye dere orker å sette til livs), og så får du et fiks ferdig forslag til opplegg. Gled deg til besøket uten å stresse med alle praktiske, tidkrevende detaljer og bekymringer for om du har glemt noe viktig. Tenk på det som et nøkkelferdig arrangement – du skal bare møte opp og få en opplevelse som vil sette spor.

 

fra 890,- 

kr/per person

 

Få tilbud

Hva vil dere ha?
Hvordan vil du motta tilbudet

Eksempel på program

Dag 1

08:30 Vertinna ønsker velkommen, servering av kaffe og biteti

09:00 Samlingen starter med egne møter

10:30 Avslapping

11:30 2-retters lunsj

12.30 Møte

15:00 Avreise til fjelltur med innlagt matpause

18:30 Egentid på overnattingsstedet

20:00 Transport til Kroglia kulturgård der det serveres 4-retters middag.

22:00 Fjøspøbben åpner 

 

Dag 2

09:00 Felles frokost på Kroglia kulturgård

10:00 Faglig påfyll med ekstern foredragsholder 

11:00 Beinstrekk.

11:30 Møte/arbeidsøkt

13:00 Tradisjonsmat på alle fat 

14:00 Vel hjem


Praktisk informasjon

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert).

Antrekket inne i låven er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

Kapasitet på overnatting i Negarn er maks ni stykk fordelt på fire rom.

Transport til og fra Grønfjelldal er ikke inkludert i pakkeprisen. Heller ikke ekstern foredragsholder.

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no