Tilbake til alle arrangementer

Fjøsjazz med Duetrost

Håkon Aase, Fredrik Karwowski og Knærten Simonsen studerte jazz og improvisasjon sammen på Norges Musikkhøyskole. Trioen har eksistert siden første skoledag, og besitter rundt 70 låter, hvorav 12 har blitt be på debutalbumet. Musikerne har etablert seg på den norske jazzscenen, og spiller verden rundt med musikere som Mathias Eick, Thomas Strønen, Moddi, Ole Morten Vågan, Jarle Vespestad, for å nevne noen. 


Duetrost har et friskt samspill med en enkel idé; skildre dyr igjennom musikk. Med fiolin, gitar og trommer har trioen laget et unikt musikalsk uttrykk som varierer like mye som dyrene selv. Fiolin og akustisk gitar i jazzsammenheng er en tungt etablert besetning, med Reinhardt og Grappelli som pionerer. Likevel låter Duetrost lite som et stringswingband, både på grunn av trommesoundet og låtmaterialet, men også måten de spiller på. Trioen beveger seg i grensen mellom norsk og afrikansk folkemusikk, vestlig kunstmusikk og den skandinaviske improvisasjonsscenen.

Torsdag 23. mai kommer Duetrost til Kroglia kulturgård. Dørene åpnes kl 19, konserten starter kl 21. Det blir nært og nydelig i fjøset, og det blir muligheter å få kjøpt seg kortreist deilig mat og passende drikke til. Vi har alle rettigheter. 

Det er sitteplasser på denne konserten.

Billetter finner du her!

Varmt velkommen!

Tidligere arrangement: 10. mai
Konsert med Nora Konstanse
Senere arrangement: 29. mai
Konsert med Marte Wulff