Back to All Events

Konsert med Adam Douglas

På Kroglia kulturgård får du oppleve Adam Douglas på nært hold i fjøset. Det blir nært og nydelig i et helt unikt konsertlokale.

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Adam Douglas er 36-åringen den "ukjente" vinneren av Stjernekamp i fjor. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "endel". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet.Det er en vanskelig øvelse å plassere folk som Adam Douglas i en sjanger, og det er enda verre å be ham gjøre det selv. Han henter inspirasjon fra pop, soul, blues og country, ispedd masse vokal, gitar, kor og helst med egen blåserekke. Det var på en kjøretur med mor og far han oppdaget soul-musikken første gang.- Aretha Franklins "Respect" kom på radioen, og jeg hadde aldri hørt noe liknende før. Jeg forelsket meg helt i denne musikken. Fordi soul musikk eller soulful musikk, skal formidle følelser gjennom teksten, det er en helt annen måte å synge på. Man skal levere det som ligger inn i seg. Det føles veldig naturlig for meg, det er slik jeg opplever musikk, sier DouglasHan er oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake.

Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.Inkludert i billetten er skyss med vår "melkerute" tur/retur Fjordsenteret i Mo i Rana kl 19, med stopp på Joker Røssvoll og YX Storforshei. 

Konsertstart kl 21. 

Program:

19.00: Bussen går fra Fjordsenteret. Stopper ved Joker Røssvoll og YX Storforshei på tur oppover (de som ønsker å gå på bussen fra Røssvoll elller Storforshei, gi beskjed om det på post@kroglia.no)

19.45 Vel framme i Kroglia.

21.00: Konsertstart

00.00: Melkeruta går fra Kroglia. Vel heim!

Mulighet for kjøp av ureist/kortreist mat og godt drikke til før, under og etter konserten. 

Bestill billett på http://kroglia.ticketco.no

Hjertelig velkommen til en kul festaften!

Earlier Event: January 24
Konsert med Adam Douglas
Later Event: March 14
Konsert med Sol Heilo