Hils på våre KUle samarbeidspartnere:

Elin Gullesen Bratt

Erfaren og engasjert prosessveileder og foredragsholder. Særlig god til å skape praktisk forståelse av teori. Oppnår god kontakt med kursdeltagerne og høster svært gode tilbakemeldinger.

Utdannet pedagog med videreutdanning i profesjonskunnskap, ledelse, coaching, Relasjonsledelse. Sertifisert Coach, NLP Master Praktitoiner, Jungs typeforståelse, Belbin. Bred erfaring som leder og fra undervisning på høgskoler.

Tema som tilbys i samarbeid med Elin er

*Lagkvalitetsutvikling

*Relasjonsbygging

*Endringsledelse

med mer.

Les mer om Ledersamlinga HØGT PÅ STRÅ, og hva Elin kan gjøre for din bedrift her.

Lokalitetene Kroglia kulturgård tilbyr underbygger opplevelsen – her er dere samlet uten å bli forstyrret av andre grupper og skuldrene senkes.

Trine Dahlmo

Har mangeårig leder- erfaring fra privat og offentlig sektor. Innen bedriftsrådgivning har Trine fordypet seg innen feltet kommunikasjon og samspill. Hun er i dag en av en håndfull i Skandinavia med høyeste utdanning innen NLP-systemet. Driver NLP Coach Team sammen med Lena Kralicek.

Sammen tilbyr vi Samspill-dag i Kroglia, en HØYdare for bedrifter som vil lykkes sammen!

Les mer om hva en slik dag kan gi din bedrift her.

Munin Coffee Roasters

Vi har godt samarbeid med Munin Coffee Roasters på Mo, som er eksperter på god kaffe - de kan i løpet av en times tid revolusjonere synet ditt på drikken som så mange av oss daglig bøtter nedpå med. Kaffesmaking med Espen Kalkenberg og Howar Johnsen fra Munin er en aktivitet vi tilbyr med glede - dette er en opplevelse med kunnskap, engasjement og sannsynligvis den beste kaffen du noen gang har smakt.

Jazzathlete Håkon W. Skog Erlandsen

Håkon W. Skog Erlandsen holder for tida på med sitt store Chasing Summits-prosjekt, der han skal bestige og spille konsert på det høyeste fjellet på hvert av kontinentene, som den første i verden. Før han drar videre til neste topp kan du oppleve han i Grønfjelldal.

Sammen skreddersyr vi opplegg tilpasset din bedrift, finn ut mer om kombinasjonen kultur, natur og mat som gir påfyll langt etter at arrangementet er over her.

Mer om Håkons KUle prosjekt finner du på https://jazzathlete.org.