Det festlige laget starter med en hyggelig stund der gjestene samles i det tidligere kufjøset på gården og får høre litt om stedets historie fram til i dag. Over en kommer blir det tid til å snakke sammen, før bjella klinger og det er tid for å gå til bords.

Der serveres en toretters middag med tradisjonskost, og til det kan man kjøpe alkoholfritt drikke eller vin/ølpakke, samt kaffe avec. Det er alltid rikelig med mat, og den er så kortreist som mulig - elgen felles på eget vald og molta plukkes på hemmelige myrer.

Når folk er vel belåtne åpner Fjøspøbben. Kroglia kulturgård har alle rettigheter. Medbragt er ikke tillatt - med unntak av kaker.

Som en spiss på kvelden, om dere ønsker, inntar korteiste og dyktige musikere kalvstakken etter maten, og skaper liv, latter og gåsehud med en minikonsert for deg og dine gjester. Eller vi kan slå til med litt fysisk aktivitet gjennom lagkonkurransen Qlympiske leker før middag.

Etter en fenomenal aften i gode venners lag er det tid for å kvile rockefoten, og starte på hjemveien – med en vellykket feiring du kan tenke tilbake med glede bak deg. 

 

fra 550,- 

kr/per person.

Minimumsbeløp 6000 kr.

 

Eksempel på program

19:00: Gjestene ankommer Kroglia kulturgård. 

19:30 Vertinna ønsker velkommen og byr på en kommer.

20:00 2-retters middag i fjøset.

21:30 Fjøspøbben åpner!

21:45 Kulturelt innslag fra kalvestakken.

00:30 Vel hjem.


Praktisk informasjon

Transport kan ordnes tur/retur Mo i Rana. (Blir du så begeistret at du ønsker å flytte til Grønfjelldal etter besøket, får du returbilletten refundert). Transport er ikke med i pakkeprisen.

Antrekket inne i fjøsen er uformelt, dvs et sted mellom fjøsdress og smoking. 

Drikke utover kommer og kaffe er ikke inkludert. Ønsker du å spandere drikke på dine gjester utover dette, kan vi ordne vin/ølpakke til maten, bonger, fri bar eller lignende.

 

Har du andre ønsker? Ta kontakt med vertskapet.


Velkommen til gårds!

Kroglia kulturgård er rotfestet i natur og kultur i Grønfjelldal. Med mye gøy og ektefølt engasjement skal lykke og mening finne veien til gjestene våre. 

 

Hilsen Eldbjørg, vertinna på låven.

Mob. +47 481 02 814 - post@kroglia.no